Willem Marcus Stacaravanverhuur

Contact

Wilt u meer informatie over mijn stacaravans of wilt u een stacaravan reserveren, neemt u dan contact met mij op. Dit kan telefonisch, schriftelijk of per e-mail.

Als u me schrijft of mailt, vermeldt u dan s.v.p. ook uw adres en telefoonnummer.

Via e-mail
E-mailadres: info@willemmarcus.nl
Telefonisch
045 - 405 2115 of 06 - 511 85 975
Schriftelijk
Adres: Achtbunderstraat 50, 6343 AS Klimmen

KvK Limburg 1408.7454

Bij reservering zijn de RECRON-voorwaarden voor vakantieverblijven van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te downloaden.

Ik zou het erg fijn vinden om u op camping Schoonbron te ontmoeten.

Willem Marcus

Last-Minute

Camping Schoonbron is verkocht en gaat nu als Résidence Valkenburg door het leven. Een geweldig mooi park met chalets, maar ook camping. Dus inclusief kampeerders met tenten, caravans en (verhuur)stacaravans; een combinatie van een vakantiepark en een camping met al zijn gezelligheden. Résidence Valkenburg is een aanwinst voor Zuid Limburg; een parel in het heuvelland! Het is echt TOP geworden! De oude stacaravans zijn weg en vervangen. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn gasten in mijn stacaravans kan blijven ontvangen en dat mijn stacaravans een CAI aansluiting hebben voor TV en internet. In tegenstelling op wat op de website staat, staan mijn stacaravans nu aan de andere kant van de camping. Ik ontvang mijn gasten nu op zéér ruime plaatsen, aan de rechterzijde van de camping. Deze plaatsen hebben een schitterend uitzicht op de Sousberg en de Keutenberg; je hoort er de vogels op de berg fluiten. De ruimte plaatsen staan allemaal met het terras op het zuiden. Zon van zonopkomst tot zonsondergang. Ik vind het een de mooiste locaties van de camping. De website wordt spoedig aangepast. Op mijn Facebookpagina Willem Marcus en Willem Marcus Stacaravanverhuur staan foto’s van de nieuwe situatie!

Willem in de krant
Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Doorsturen

Stuur een link naar deze pagina door naar een vriend(in).

Limburg - Liefde voor het leven