Willem Marcus Stacaravanverhuur

Contact

Wilt u meer informatie over mijn stacaravans of wilt u een stacaravan reserveren, neemt u dan contact met mij op. Dit kan telefonisch, schriftelijk of per e-mail.

Als u me schrijft of mailt, vermeldt u dan s.v.p. ook uw adres en telefoonnummer.

Via e-mail
E-mailadres: info@willemmarcus.nl
Telefonisch
045 - 405 2115 of 06 - 511 85 975
Schriftelijk
Adres: Achtbunderstraat 50, 6343 AS Klimmen

KvK Limburg 1408.7454

Bij reservering zijn de RECRON-voorwaarden voor vakantieverblijven van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te downloaden.

Ik zou het erg fijn vinden om u op camping Schoonbron te ontmoeten.

Willem Marcus

Last-Minute

Camping Schoonbron is verkocht en gaat nu als Résidence Valkenburg door het leven. Een geweldig mooi park met chalets & vakantiewoningen. Résidence Valkenburg is een aanwinst voor Zuid Limburg; een parel in het heuvelland! Het is TOP geworden! Ook mijn stacaravans worden vervangen door super mooie chalets & vakantiewoningen. Deze kan ik - het hele jaar door - voor je reserveren. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe actuele website. Als je je mailadres achterlaat op: info@willemmarcus.nl stuur ik je een niuwsbrief als de nieuwe site met veel foto's online gaat! Op mijn Facebookpagina Willem Marcus en Willem Marcus Stacaravanverhuur staan foto’s van de nieuwe situatie! In uitzending van Way of Living RTL 4 kun je meer van de chalets en het park zien. Hier zie je mij ‘verbaasd’ in een 5 persoons chalet en 6 persoons vakantiewoning rondlopen 😊! Zie: https://www.rtl.nl/video/1920bdf9-e284-607f-3bfb-93e7876a1e3c/ Fijn als ook jullie mijn gasten gaan worden.

Willem in de krant
Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Doorsturen

Stuur een link naar deze pagina door naar een vriend(in).

Limburg - Liefde voor het leven