Willem Marcus Stacaravanverhuur

Disclaimer

Deze website is met de uiterste zorg samengesteld. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan de inhoud van deze website over te nemen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Willem Marcus Stacaravanverhuur.

Willem Marcus Stacaravanverhuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele problemen na een bezoek aan deze website.

Wanneer u technische problemen ondervindt verzoeken wij u vriendelijk dit per e-mail aan ons door te geven.

Last-Minute

Camping Schoonbron is verkocht en gaat nu als Résidence Valkenburg door het leven. Een geweldig mooi park met chalets, maar ook camping. Dus inclusief kampeerders met tenten, caravans en (verhuur)stacaravans; een combinatie van een vakantiepark en een camping met al zijn gezelligheden. Résidence Valkenburg is een aanwinst voor Zuid Limburg; een parel in het heuvelland! Het is echt TOP geworden! De oude stacaravans zijn weg en vervangen. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn gasten in mijn stacaravans kan blijven ontvangen en dat mijn stacaravans een CAI aansluiting hebben voor TV en internet. In tegenstelling op wat op de website staat, staan mijn stacaravans nu aan de andere kant van de camping. Ik ontvang mijn gasten nu op zéér ruime plaatsen, aan de rechterzijde van de camping. Deze plaatsen hebben een schitterend uitzicht op de Sousberg en de Keutenberg; je hoort er de vogels op de berg fluiten. De ruimte plaatsen staan allemaal met het terras op het zuiden. Zon van zonopkomst tot zonsondergang. Ik vind het een de mooiste locaties van de camping. De website wordt spoedig aangepast. Op mijn Facebookpagina Willem Marcus en Willem Marcus Stacaravanverhuur staan foto’s van de nieuwe situatie!

Willem in de krant
Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Doorsturen

Stuur een link naar deze pagina door naar een vriend(in).

Limburg - Liefde voor het leven