Willem Marcus Stacaravanverhuur

Fietsen

Ik ben een fervent liefhebber van wandelen en fietsen. Uiteraard is Zuid-Limburg met zijn prachtige heuvels en met de aangrenzende Duitse Eifel en de Belgische Ardennen met zijn schitterende Voerstreek, de place to be om te fietsen. Wie naar Zuid-Limburg reist komt in een fietsparadijs terecht. Welkom...liefde voor Zuid-Limburg begint hier!

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is. Voor wielrenners en mountainbikers een fantastische belevenis en steeds weer een uitdaging om de heuvels te beklimmen. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek. Zuid-Limburg heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen deze heuvels. Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes. Geniet van de prachtigste panorama’s en gun uzelf onderweg een verkwikkend terrasbezoekje in één van die talrijke, schilderachtige dorpjes die zich overal gastvrij langs uw fietsroute presenteren. Liefde voor het leven...liefde voor Zuid-Limburg.

Veel van mijn gasten kiezen voor een elektrische fiets; ook met een e-fiets is het gezellig sportief bezig zijn. De sportievelingen op de racefiets of op de mountainbike komen uiteraard volledig aan hun trekken en zoeken daarom de stevigste beklimmingen op zoals de bekende Cauberg, de beruchte Keutenberg of de altijd lastige Eyserbosweg. ATB-en in het heuvelland Heel graag krijgt u van mij informatie over de mooiste plekjes uit de omgeving. Desgewenst kan ik fietsroutes voor u uitstippelen, waarbij ik rekening houd met uw persoonlijke wensen qua afstand en zwaarte van de route. Een leuke ervaring is om een fietstocht te maken met een GPS systeem. Indien beschikbaar kunt u gebruik maken van een Garmin waarmee u de mooiste routes kunt fietsen. Samen zullen wij genieten van de mooie uitstapjes die u gemaakt hebt.

In Zuid-Limburg zijn 8 bewegwijzerde mountainbikeroutes uitgezet van 25 – 35 km. Deze routes zijn onderling met elkaar verbonden met een totale afstand van maar lietst 250 km.; een netwerk dat het hele Heuvelland beslaat.

De camping ligt aan het parcours van o.a. Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste, Klimmen Monschau Klimmen en de Mergelheuvelland 2-daagse.

Eventueel kunt u gebruik maken van een afgesloten stalling voor uw fiets. Hier bevindt zich ook een oplaadpunt voor de e-fiets.

Interessante links over fietsen en wielrennen in Zuid-Limburg:

Last-Minute

Camping Schoonbron is verkocht en gaat nu als Résidence Valkenburg door het leven. Een geweldig mooi park met chalets & vakantiewoningen. Résidence Valkenburg is een aanwinst voor Zuid Limburg; een parel in het heuvelland! Het is TOP geworden! Ook mijn stacaravans worden vervangen door super mooie chalets & vakantiewoningen. Deze kan ik - het hele jaar door - voor je reserveren. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe actuele website. Als je je mailadres achterlaat op: info@willemmarcus.nl stuur ik je een niuwsbrief als de nieuwe site met veel foto's online gaat! Op mijn Facebookpagina Willem Marcus en Willem Marcus Stacaravanverhuur staan foto’s van de nieuwe situatie! In uitzending van Way of Living RTL 4 kun je meer van de chalets en het park zien. Hier zie je mij ‘verbaasd’ in een 5 persoons chalet en 6 persoons vakantiewoning rondlopen 😊! Zie: https://www.rtl.nl/video/1920bdf9-e284-607f-3bfb-93e7876a1e3c/ Fijn als ook jullie mijn gasten gaan worden.

Willem in de krant
Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Doorsturen

Stuur een link naar deze pagina door naar een vriend(in).

Limburg - Liefde voor het leven