Willem Marcus Stacaravanverhuur

Ligging

Mijn stacaravans staan op een van de mooiste plaatsen op de camping aan een doodlopend straatje met veel groen om de caravan heen. Hierdoor hebt u als gast veel privacy terwijl u toch volop geniet van de sfeer die een gezellige gezinscamping biedt.

De stacaravans staan op de plaatsen B 41 tot en met B 47 én BBB 6 tot en met BBB 13 a. Klik op de plattegrond hiernaast of zie de onderstaande satellietfoto voor de ligging van mijn caravans.

De auto kunt u plaatsen op het grasveld naast de stacaravan waar bovendien een betegeld terras met tuinstoelen en tuintafel, alsmede een ruime parasol aanwezig zijn. Op het grasveld, naast de stacaravan, mag u gratis een bijzettentje plaatsen. Ik verwacht wel van u dat dit tentje om de 3 dagen verplaatst wordt, zodat het gras mooi groen blijft voor de volgende gasten. Eventuele fietsen kunt u veilig opbergen in een afgesloten tuinhuisje.

Last-Minute

Camping Schoonbron is verkocht en gaat nu als Résidence Valkenburg door het leven. Een geweldig mooi park met chalets & vakantiewoningen. Résidence Valkenburg is een aanwinst voor Zuid Limburg; een parel in het heuvelland! Het is TOP geworden! Ook mijn stacaravans worden vervangen door super mooie chalets & vakantiewoningen. Deze kan ik - het hele jaar door - voor je reserveren. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe actuele website. Als je je mailadres achterlaat op: info@willemmarcus.nl stuur ik je een niuwsbrief als de nieuwe site met veel foto's online gaat! Op mijn Facebookpagina Willem Marcus en Willem Marcus Stacaravanverhuur staan foto’s van de nieuwe situatie! In uitzending van Way of Living RTL 4 kun je meer van de chalets en het park zien. Hier zie je mij ‘verbaasd’ in een 5 persoons chalet en 6 persoons vakantiewoning rondlopen 😊! Zie: https://www.rtl.nl/video/1920bdf9-e284-607f-3bfb-93e7876a1e3c/ Fijn als ook jullie mijn gasten gaan worden.

Willem in de krant
Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Doorsturen

Stuur een link naar deze pagina door naar een vriend(in).

Limburg - Liefde voor het leven