Willem Marcus Stacaravanverhuur

Ligging

Mijn stacaravans staan op een van de mooiste plaatsen op de camping aan een doodlopend straatje met veel groen om de caravan heen. Hierdoor hebt u als gast veel privacy terwijl u toch volop geniet van de sfeer die een gezellige gezinscamping biedt.

De stacaravans staan op de plaatsen B 41 tot en met B 47 én BBB 6 tot en met BBB 13 a. Klik op de plattegrond hiernaast of zie de onderstaande satellietfoto voor de ligging van mijn caravans.

De auto kunt u plaatsen op het grasveld naast de stacaravan waar bovendien een betegeld terras met tuinstoelen en tuintafel, alsmede een ruime parasol aanwezig zijn. Op het grasveld, naast de stacaravan, mag u gratis een bijzettentje plaatsen. Ik verwacht wel van u dat dit tentje om de 3 dagen verplaatst wordt, zodat het gras mooi groen blijft voor de volgende gasten. Eventuele fietsen kunt u veilig opbergen in een afgesloten tuinhuisje.

Last-Minute

Camping Schoonbron is verkocht en gaat nu als Résidence Valkenburg door het leven. Een geweldig mooi park met chalets, maar ook camping. Dus inclusief kampeerders met tenten, caravans en (verhuur)stacaravans; een combinatie van een vakantiepark en een camping met al zijn gezelligheden. Résidence Valkenburg is een aanwinst voor Zuid Limburg; een parel in het heuvelland! Het is echt TOP geworden! De oude stacaravans zijn weg en vervangen. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn gasten in mijn stacaravans kan blijven ontvangen en dat mijn stacaravans een CAI aansluiting hebben voor TV en internet. In tegenstelling op wat op de website staat, staan mijn stacaravans nu aan de andere kant van de camping. Ik ontvang mijn gasten nu op zéér ruime plaatsen, aan de rechterzijde van de camping. Deze plaatsen hebben een schitterend uitzicht op de Sousberg en de Keutenberg; je hoort er de vogels op de berg fluiten. De ruimte plaatsen staan allemaal met het terras op het zuiden. Zon van zonopkomst tot zonsondergang. Ik vind het een de mooiste locaties van de camping. De website wordt spoedig aangepast. Op mijn Facebookpagina Willem Marcus en Willem Marcus Stacaravanverhuur staan foto’s van de nieuwe situatie!

Willem in de krant
Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Doorsturen

Stuur een link naar deze pagina door naar een vriend(in).

Limburg - Liefde voor het leven