Willem Marcus Stacaravanverhuur

Prijzen

De huurtarieven van mijn stacaravans zijn verrassend concurrerend.

Extra krijgt u van mij:

  • tv met satelliet ontvangst. Dit betekent dat u naast de publieke tv zenders zoals Nederland 1, 2 en 3; België 1 en 2; Duitsland 1, 2 en 3 ook kunt kijken naar o.a. RTL 4, RTL 5, SBS 6, Veronica en RTL 7. Bovendien kunt u vele regionale tv zenders ontvangen zodat u ook in het Limburgse land op de hoogte blijft van het nieuws in uw regio. Naast het kijken van wel meer dan 170 tv zenders kunt u bovendien luisteren naar evenveel radiozenders;
  • tuinstoelen met verstelbare rugleuningen en kussens hierin;
  • ruime parasol;
  • dekbedden in caravan;
  • eventueel stalling voor uw fietsen en oplaadpunt voor uw e-fiets;
  • een leuke foto van uw gezin of groep als aandenken aan de prachtige vakantie op camping Schoonbron.

En, zeker niet onbelangrijk...mijn persoonlijke service. Ik ben tevreden als mijn gasten een fijne vakantie gehad hebben.

Graag stuur ik u mijn tarieven toe. Een mailtje naar info@willemmarcus.nl is hiervoor voldoende. Wilt u ook de gewenste periode vermelden? Bellen kan natuurlijk ook op nummer 045 - 405 2115 of 06 - 511 85 975.

Last-Minute

Camping Schoonbron is verkocht en gaat nu als Résidence Valkenburg door het leven. Een geweldig mooi park met chalets, maar ook camping. Dus inclusief kampeerders met tenten, caravans en (verhuur)stacaravans; een combinatie van een vakantiepark en een camping met al zijn gezelligheden. Résidence Valkenburg is een aanwinst voor Zuid Limburg; een parel in het heuvelland! Het is echt TOP geworden! De oude stacaravans zijn weg en vervangen. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn gasten in mijn stacaravans kan blijven ontvangen en dat mijn stacaravans een CAI aansluiting hebben voor TV en internet. In tegenstelling op wat op de website staat, staan mijn stacaravans nu aan de andere kant van de camping. Ik ontvang mijn gasten nu op zéér ruime plaatsen, aan de rechterzijde van de camping. Deze plaatsen hebben een schitterend uitzicht op de Sousberg en de Keutenberg; je hoort er de vogels op de berg fluiten. De ruimte plaatsen staan allemaal met het terras op het zuiden. Zon van zonopkomst tot zonsondergang. Ik vind het een de mooiste locaties van de camping. De website wordt spoedig aangepast. Op mijn Facebookpagina Willem Marcus en Willem Marcus Stacaravanverhuur staan foto’s van de nieuwe situatie!

Willem in de krant
Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Doorsturen

Stuur een link naar deze pagina door naar een vriend(in).

Limburg - Liefde voor het leven