Willem Marcus Stacaravanverhuur

Stacaravans

De grote luxe stacaravans (6-7 persoons) zijn voorzien van twee slaapkamers, een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Deze bedden kunnen tegen elkaar geplaatst worden. In deze slaapkamer is bovendien een uitklapbedje aanwezig (categorie a). Van de eethoek in de stacaravan kan nog een tweepersoonsbed gemaakt worden.

De stacaravans zijn compleet ingericht en o.a. voorzien van een complete keukeninventaris met 4 pits gasfornuis, koelkast, koffiezetapparaat, kachel en een tv met satelliet ontvangst. (In de categorie b + c is een tv met LCD scherm en een dvd speler. Categorie c heeft tv met digitenne ontvangst.). De stacaravans hebben een ruime badkamer met douche (categorie a ook met zitbad) en een vaste wastafel. In de badkamer bevindt zich bovendien het toilet.

  • categorie a zijn de huidige stacaravans (6-7 persoons)
  • categorie b zijn nieuwe stacaravans (6 persoons)
  • categorie c als categorie b, maar dan met verhoogd plafond in de stacaravan. Bovendien een nog luxueuzere uitvoering.

Onder rubriek prijzen vindt u de interessante tarieven voor de verschillende typen stacaravans.

Foto's stacaravan categorie a
Foto's stacaravan categorie b

In de spiksplinternieuwe stacaravans categorie b en c mag niet gerookt worden. Onderaan de foto’s van de stacaravans staat de categorie vermeld. De stacaravans categorie c moeten nog geplaatst worden. Foto's van deze stacaravans worden dit voorjaar op de website geplaatst.

Mijn stacaravans zijn voorzien van:

  • tv met satelliet ontvangst. (categorie b en c hebben een LCD tv + dvd speler). Dit betekent dat u naast de publieke tv zenders zoals Nederland 1, 2 en 3; België 1 en 2; Duitsland 1, 2 en 3 ook kunt kijken naar o.a. RTL 4, RTL 5, SBS 6, Veronica en RTL 7. (Categorie c heeft tv met digitenne ontvangst). Bovendien kunt u vele regionale tv zenders ontvangen zodat u ook in de Limburgse heuvels op de hoogte blijft van het nieuws in uw regio. Naast het kijken van wel meer dan 170 tv zenders kunt u bovendien luisteren naar evenveel radiozenders;
  • tuinstoelen met verstelbare rugleuningen en kussens hierin;
  • ruime parasol;
  • dekbedden in caravan;
  • eventueel afgesloten stalling voor uw fietsen en oplaadpunt voor e-fietsen;
  • een leuke foto van uw gezin of groep als aandenken aan de prachtige vakantie op camping Schoonbron.

Naast het huren van mijn eigen stacaravans kunt u bij mij ook stacaravans van andere eigenaren huren. Ook kunt u bij mij een stacaravan huren van de camping. U hebt zodoende meer keuzemogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen om een eenvoudigere en goedkopere stacaravan te huren of u kiest net voor een nog grotere stacaravan. Mijn persoonlijke service alsmede de leuke foto krijgt u er gratis bij!

Last-Minute

Camping Schoonbron is verkocht en gaat nu als Résidence Valkenburg door het leven. Een geweldig mooi park met chalets, maar ook camping. Dus inclusief kampeerders met tenten, caravans en (verhuur)stacaravans; een combinatie van een vakantiepark en een camping met al zijn gezelligheden. Résidence Valkenburg is een aanwinst voor Zuid Limburg; een parel in het heuvelland! Het is echt TOP geworden! De oude stacaravans zijn weg en vervangen. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn gasten in mijn stacaravans kan blijven ontvangen en dat mijn stacaravans een CAI aansluiting hebben voor TV en internet. In tegenstelling op wat op de website staat, staan mijn stacaravans nu aan de andere kant van de camping. Ik ontvang mijn gasten nu op zéér ruime plaatsen, aan de rechterzijde van de camping. Deze plaatsen hebben een schitterend uitzicht op de Sousberg en de Keutenberg; je hoort er de vogels op de berg fluiten. De ruimte plaatsen staan allemaal met het terras op het zuiden. Zon van zonopkomst tot zonsondergang. Ik vind het een de mooiste locaties van de camping. De website wordt spoedig aangepast. Op mijn Facebookpagina Willem Marcus en Willem Marcus Stacaravanverhuur staan foto’s van de nieuwe situatie!

Willem in de krant
Wandelen en fietsen

Zuid-Limburg is een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Doorsturen

Stuur een link naar deze pagina door naar een vriend(in).

Limburg - Liefde voor het leven