Aanbiedingen & nieuwtjes? Volg me via
- de mooiste routes -

Fietsen

Ik ben een fervent liefhebber van wandelen en fietsen. Uiteraard is Zuid-Limburg met zijn prachtige heuvels en aangrenzende Duitse Eiffel en Belgische Ardennen met zijn schitterende Voerstreek, de place to be om te fietsen.

Wie naar Zuid-Limburg reist komt in een fietsparadijs terecht.
Welkom ….. liefde voor Zuid-Limburg begint hier!

- de mooiste routes -

Fietsen

Heuvels

Wie denkt aan fietsen in Zuid-Limburg denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de regio rijk is.

Voor wielrenners en mountainbikers een fantastische belevenis en steeds weer een uitdaging om de heuvels te beklimmen. Maar de meest zuidelijke provincie van Nederland is ook voor recreatieve fietsers de ideale fietsregio bij uitstek.

Zuid-Limburg heeft namelijk veel meer te bieden dan alleen deze heuvels.

Landschap

Ontdek al fietsend de uitgestrekte plateaus en Maasvlaktes, die worden afgewisseld met gezellige dorpjes.

Geniet van de prachtige panorama’s en gun jezelf onderweg een verkwikkend terrasbezoekje in één van die talrijke, schilderachtige dorpjes die zich overal gastvrij langs uw fietsroute presenteren.

Liefde voor het leven …. liefde voor Zuid-Limburg.

Elektrische fiets

Veel van mijn gasten kiezen voor een elektrische fiets, ook met een e-bike is het gezellig sportief bezig zijn.

De sportievelingen op de racefiets of de mountainbike komen uiteraard volledig aan hun trekken en zoeken daarom de stevige beklimmingen op zoals de bekende Cauberg, de beruchte Keutenberg of de altijd lastige Eyserbosweg.

Mag ik jullie gastheer zijn?

Graag geef ik je informatie over de mooiste plekjes uit de omgeving. Desgewenst kan ik fietsroutes en wandelroutes uitstippelen, waarbij ik rekening houd met jullie persoonlijke wensen qua afstand en intensiteit. Samen zullen wij genieten van de mooie uitstapjes die jullie gemaakt hebben.

In Zuid-Limburg zijn 8 mountainbikeroutes, met wegwijzers, uitgezet van 25 a 35 km. Deze routes zijn onderling met elkaar verbonden met een totale afstand van maar lietst 250 km.: een netwerk dat het hele Heuvelland beslaat.

Résidence Valkenburg ligt aan het parcours van o.a. de Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste, de Mergelheuvelland 2-daagse en vele andere toertochten.

Mogelijkheden & tarieven