Aanbiedingen & nieuwtjes? Volg me via
- Willem Marcus -

Genieten in Zuid-Limburg

Op het recreatiepark Résidence Valkenburg (voormalig camping Schoonbron) te Schin op Geul, gelegen bij Valkenburg aan de Geul, in het hart van Zuid-Limburg, verhuur ik nieuwe luxe compleet ingerichte chalets & vakantiewoningen.

Schin op Geul, een schilderachtig dorp in de Geulvallei, ademt een heerlijke rust uit. Het dorp met zijn typisch zuidelijk karakter, zijn witte huisjes, zijn Romeinse boerderijen, vele vergezichten en wandelwegen door bos en veld, is een geliefd vakantieoord. Het dorp ligt in het Geuldal, op enkele kilometers verwijderd van Valkenburg aan de Geul, met zijn gezellige restaurants, winkels, (verwarmde) terrassen, historische gebouwen, spannende grotten en kastelen en het snelstromende kronkelende riviertje de Geul.

Sjin, zoals het dorp in het Limburgs dialect genoemd wordt, grenst aan het bekende 200 ha. grote natuurreservaat, het Gerendal, bekend om z’n wilde orchideeën. Dit dal, een groot wandelgebied, wordt wel het mooiste dal van het mergelland genoemd.

Vanaf het park kijk je uit op de Sousberg en de Keutenberg. De Keutenberg, natuurlijk voor wielerliefhebbers, niet alleen de bekendste maar ook de beruchtste klim van Nederland!! Vanaf de Keutenberg of de Sousberg heb je een adembenemend uitzicht over het park en het 5 ***** Geuldal. Voor liefhebbers van rust en ongerepte natuur heeft Zuid-Limburg nog ongekende mogelijkheden. De vele historische monumenten, attractieparken en bezienswaardigheden bieden een rijk scala aan ontspanningsmogelijkheden. Pittoreske dorpen met gastvrije, bourgondische ingestelde, mensen, boeiende steden zoals Maastricht, Luik, Aken en Valkenburg verlenen aan deze streek een geheel eigen charme. De Eifel (Duitsland) en de Ardennen (België) grenzen aan Zuid-Limburg. Wie naar Zuid-Limburg reist komt in het buitenland terecht. Limburg is liefde voor het leven.
MTB-kaart[1]
- de beste plekjes -

Fietsen

geul
- ontdek het mooie Limburg -

Wandelen

Mogelijkheden & tarieven